Sam Cook | MASTERCHEF LINE 2022/2023

17 Zgrzewarka próżniowa PSC-30 Próżniowy sposób przechowywania żywności wydłuża jej świeżość nawet 5 razy w stosunku do tradycyjnych metod , a porcjowanie zapasów pozwala na ich ekonomiczne wykorzystanie. Zgrzewarka w komplecie z termo cyrkulatorem dostępnym w ofercie Sam Cook wykorzystywane są w sous vide – innowacyjnej metodzie gotowania, stosowanej w najlepszych restauracjach na świecie. • służy do: ƒ przygotowania woreczków z żywnością do gotowania metodą sous- vide ƒ magazynowania żywności w zamrażarce lub lodówce ƒ próżniowego pakowania produktów nieżywnościowych np. mapy, telefonu jako zabezpieczenie przed wilgocią • możliwość pakowania produktów płynnych lub miękkich (np. zupy, pasztety, desery). Zalecane jest wcześniejsze zamrożenie. • elektroniczny panel sterujący z kontrolkami LED i 2-stopniową regulacją: ƒ poziomu próżni ƒ czasu zgrzewania • listwa zgrzewająca o długości 29 cm • zintegrowany nóż do odcinania folii • zasobnik na folię • przyciski blokujące pokrywę • zakończenie pracy sygnalizowane dźwiękiem • gumowe, antypoślizgowe nóżki • schowek na przewód sieciowy • możliwość użycia folii w postaci rękawa lub woreczków ogólnodostępnych na rynku TRYB LISTWA ZGRZEWAJĄCA 29cm PANEL Z KONTROLKAMI MOC • w wyposażeniu: rękaw z folii moletowanej (tłoczonej) o wym. 28 x 600 cm • możliwość podłączenia wężyka do zewnętrznego odsysania powietrza z pudełek, pojemników, butelek itp. (brak akcesoriów w zestawie) • możliwość zasilania zewnętrznego 12V DC (brak akcesoriów w zestawie) Parametry techniczne: • zasilanie: 220-240V 50Hz • moc: 110W dostępne kolory: CZARNY PSC-30/B

RkJQdWJsaXNoZXIy MTU4MDI=