Sam Cook | MASTERCHEF LINE 2022/2023

15 Termo cyrkulator Sous Vide PSC-20 Sous vide to innowacyjna metoda gotowania , dzięki której potrawy zachwycają delikatnością i zachowują wartości odżywcze. Polega na powolnym gotowaniu produktów w stałej, obniżonej temperaturze wody, w próżniowo zamkniętych woreczkach foliowych. Termo cyrkulator odpowiada za obieg wody w naczyniu i kontrolę temperatury . W ofercie Sam Cook dostępna jest także zgrzewarka próżniowa. • dotykowy panel sterujący z wyświetlaczem LED oraz regulacją: ƒ temperatury w zakresie od 0 do 90°C – co 0,5 °C ƒ czasu pracy w zakresie od 0 do 99 godzin 59 minut – co 1 minutę • elementy funkcjonalne ze stali nierdzewnej • automatyczny wyłącznik bezpieczeństwa – po wyjęciu z wody lub zbyt niskim poziomie wody w naczyniu, urządzenie przerwie pracę • najlepsza efektywność urządzenia dla naczyń o pojemności od 4 do 15 litrów i głębokości min. 15 cm • wskaźnik poziomu wody – minimalny i maksymalny • włączenie urządzenia, wybór funkcji i zakończenie pracy sygnalizowane dźwiękiem • praktyczny uchwyt do umieszczania urządzenia w naczyniu • łatwy demontaż części urządzenia w celu oczyszczenia lub odkamienienia Parametry techniczne: • zasilanie: 220-240V 50/60Hz  • moc: 800W dostępne kolory: CZARNY PSC-20/B DOTYKOWY PANEL REGULACJA TEMPERATURY ŁATWY DO PRZECHOWYWANIA ŁATWY DO CZYSZCZENIA

RkJQdWJsaXNoZXIy MTU4MDI=