MPM | MDA 2024/2025
MPM-55-KEI-38 OPIS /DESCRIPTION 4 indukcyjnestrefygotowania /4 inductioncookingzones piekarnikelektrycznyzfunkcjątermoobiegu;ogrzewanie:dolne,górne,dolne-górne, grill,podwójnegrillowanie,dolne-termowentylator,konwencjonalne-termowentylator / electricovenwiththermo-circulation; functionheating:bottom,top,bottom‑top,grill,double grilling,bottom-thermo-vent,conventional-thermo‑vent termoregulator–umożliwiającyzaprogramowanietemperaturypieczeniapotrawy / thermoregulator-allowingtoprogramcookingtemperatureofthedish programowanieczasupieczenia/ bakingtimeprogramming 9stopniowaregulacjamocy/ 9steppoweradjustment timer+zegar /timer+clock WYPOSAŻENIE /EQUIPMENT prowadnicedrabinkowe/ladderguides rusztsiatkowy /meshgrate blachadopieczenia /bakingtray PARAMETRY TECHNICZNE / TECHNICAL PARAMETERS 4polagrzejne /4heatingfields 2x1500W 2x2000W klasaenergetyczna energy class A pojemnośćpiekarnika oven volume 56 l szerokość width 50 cm wysokość height 85 cm głębokość depth 60 cm KUCHNIA INDUKCYJNA Z TERMOOBIEGIEM INDUCTION COOKER WITH THERMO-CIRCULATION 74
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy MTU4MDI=